Online-bestillinger:
Spring køen over og bestil Berlin-dönere til afhentning her.

Om os
Vi er en ægte tysk-tyrkisk dönerbiks. Sprødt og dampende fladbrød smurt med kräuter,- knoblauch eller scharfdressing pakker vi med fine skiver af det helt rigtige let-marinerede kalvekød dertil frisk rødkål, zittauer, urter, agurk, tomat og iceberg. Helt som i Kreuzberg.

FAQ
Har I andre restauranter end den i Sundevedsgade, København?
– Nej
Har I en vegetar-döner?
– Ja, med sprødstegt halloumi-ost
Er jeres kød halal-certificeret?
Kalve- og oksekødet, som er de eneste kødtyper i vores Dönere, er halal-certificeret. Se certifikatet her.

Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag-onsdag: 12.00-20.30
Torsdag-lørdag: 12.00-21.00
Søndag: 12-20.30

Bemærk: Vi sælger beklageligvis for tiden ikke currywurst eller pommes frites.

Tysk-klasser på ekskursion
Vi tilbyder alle hverdage arrangementer for tyskklasser i folke- og gymnasieskolen. Vi taler om Dönerens multi-kulturelle oprindelse, tysk fastfood-kultur, om sprog-mod (at turde tale tysk), om iværksætteri, og om, hvor let, det er som dansker at begå sig på tysk i Tyskland. Eleverne kan stille spørgsmål på tysk og få en sjov indføring i de talrige sjove tysk-danske relationer. Send os en besked hér, hvis det har interesse.


Kontakt:
Berlin Döner Kopenhagen ApS
CVR-nr. 42668737
Sundevedsgade 38 (Åbn kort)
1751 København, Danmark
Send os en besked hér.

Følg os på Insta her

Job?
Vi er konstant på udkig efter medarbejdere, der er klar på at tage fat og have det sjovt i et team med masser af sammenhold og humor. Måske du har erfaring fra restaurationsbranchen, men det er ikke nødvendigt. Vigtigst er det, at du kan er klar til at arbejde et travlt sted med godt humør og fart på – og har fokus på kvalitet og hygiejne. Vi tilbyder:

– Unikt sammenhold blandt medarbejderne
– En attraktiv vagtplan
– Personlig udvikling og mulighed for avancering
– Attraktiv løn efter kvalifikationer
Vi glæder os til at modtage din ansøgning hér.

Lidt historie: Blev fyret og opfandt döner

Opskriften på vores Döner blev udviklet i Berlin i 1972 af den tyrkiskfødte migrantarbejder Kadir Nurman (1934-2013). Som mange af sine landsmænd var han under en lavkonjunktur blevet fyret fra sin industriarbejdsplads. Skulle man nu vende hjem – eller måske prøve livet som restauratør i Tyskland?

Mange begyndte heldigvis at eksperimentere med tysk-tyrkisk fusionsgastronomi, også den fhv. maskinmontør Nurman, som var indvandret til Tyskland som 26-årig i 1960.

De første mange år blev de dejlige Dönere i fladbrød primært spist af folk i den tyrkiske minoritet. Men i 80’erne tog den tyske masseturisme mod Tyrkiet fart. Tyskerne fløj hjem fra ferie med appetit på krydret mad.

Kort før Kadir Nurman døde som 80-årig sagde han, at han var stolt over, at der nu var 16.000 döner-steder i Tyskland, herunder cirka 1.000 i Berlin. Her spiser man i dag endnu flere Dönere end de ellers så populære Currywürste; en anden berliner-delikatesse, du kan læse mere om herunder.

Danke für Döner, Herr Nurman

Allergener:

– Fladbrød: GLUTEN og SESAM.
– Kalvekød: LAKTOSE, SENNEP og SOJA. Kan indeholde spor af hønse- og kalkunkød og GLUTEN samt jordnødder (PEANUTS), (NØDDER) og (SESAM).
– Halloumi (Vegetarisk döner) FÅRE- og GEDEMÆLK
– Döner Sauce Knoblauch (Hvidløg/Garlic): MÆLK, ÆG.
– Döner Sauce Kräuter (Urter/Herbs) MÆLK, ÆG, SENNEP.
– Döner Sauce Scharf (Chili/Hot Sauce) Ingen allergener.


Kontrolrapport
Læs kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.